Make your own free website on Tripod.com

[ termés ]

[CUBE animation]

[HAZA]


 

[DEMOS]

[INTROS]

DEMÓK

[Voyage In Storm]


Nos, eredetileg ez a demó a The Party 5-re lett készítve, ám sajnos 5 (!) perccel késte le a leadási határidõt! Ennek következtében pár nappal a party után lett kiadva.

A demo EFT új 3D engine-jére alapul. Rengeteg szép és gyors rutin van benne, mint texture-mapping, gouraud-shading. (Ezek 1994-95-ben még nagyon nyerõk voltak!!) A demó egész jó design-al is rendelkezik, a végén pedig egy állat jó landscape is van! Mindenesetre itt mutatkozott meg EFT fanatizmusa, az hogy minden 1x1-ben kell, hogy fusson!

A látványon kívül a zene is nagy szerepet kapott. Fõleg az endpart, ami szinte magával ragadja a nézõt!
Stílusát tekintve techno-synth, vagy vmi hasonló az alkotás, imitt-amott még rock & roll is van benne! Az endtune-ban pedig még egy nõi hang is elkezd énekelni nekünk a Voyage In Storm-ról. !
Mindent összevetve ez egy nagyon jó demó szerintem! :) Kár, hogy lekéste a party-t.. :(

Credits

CODE: GRAPHICS: MUSIC: OBJECTS,TRACE:

EFT

Rendall Mr.Pixel SLO, Norby

LETÖLTÉS!


[Muscles]


Hmm... Nehéz kimondani, de ez az utolsó kiadott demonk! :) Akárhogy is, errõl is ejtenék pár szót.
Ahogy EFT-tõl hallottam közvetlen a TP5 "sikere" után határozták el, hogy csinálnak egy mégjobb demót és kivételesen ki is adják valahol! :) EFT feltuningolta a rutinjait és bõvítette is õket rendesen! A demó hozott némi új húst is, Mezon-t és engem, akik mint modellezõk szálltunk be a projectbe. Aztán pár találákozó után úgynézett ki, hogy lesz egy jó demónk az Assembly-re. Természetesen nem jött össze! :) De most nem hagytuk annyiban és kiadtuk az Intel Outside III-on. Ott elsõ lett.

Technikailag a demo tartalmaz új dolgokat is ! elõször is NAGYON jó enviroment-mappingot, phong-shading-et és reflection-mapping-ot. Itt már nem csak egy szimpla object pörög-forog, hanem komplex rendszerek is vannak benne. Kb. 2-3x annyi object állt rendelkezésre, mint amennyi végül a demóban látható, hiszen EFT olyan válogatós! (De hát õ már csak ilyen!:)) De akárhogyan is, ezt a demót nagyon szeretjük! Véleményem szerint az endpart fontos szerepet játszott a nyerésben, hiszen egyszerûen fantasztikus! :) Képzelj el két delfint, akik a tengerben ugrálnak. Ráadásul a látvány mellett még a zenne is jó!

Ejtsünk külön is pár szót a zenérõl, amit Sly Spy írt, kb 1 nap alatt! Az endpart zenéjét is õ írta. A stílusa elég érdekes, talán úgy tudnám legegyszerûbben jellemezni, hogy SlySpy-stílus. :)

Ha többre vagy kivnáncsi, akkor olvasdd el a RAGE-ben a Muscles-rõl szóló cikket.

Credits

CODE: GRAPHICS: MUSIC: OBJECTS,TRACE:

EFT

Rendall, Beast Sly Spy Soldier, Mezon, Norby

LETÖLÉS!


[2001 animation]


Nagyon örülnék, ha most azt mondhatnám, hogy EZ a legújabb demónk, de legfeljebb annyit mondhatok, hogy ez LESZ az. Ez a demo mostmár hosszú ideje fejlesztés alatt áll, de sajnos nekünk (IMS) itt nincs annyi idõnk, hogy egyik napról a másikra befejezzük. De minenesetre remélem, hogy még idén ki lesy adva, es nem lesz hû címéhez (2001 :)). Természetesen a dolog részben EFT-en múlik, hiszen nélüle mi nem tudunk demót csinálni! Azt hiszem nem árulok el titkot akkor amikor elmondom, hogy nagyon látványos demó lesz és jobb mint bármelyik eddigi IMS demo! Hát majd megátjuk..

Credits (elõreláthatólag)

CODE: GRAPHICS: MUSIC: OBJECTS,TRACE:

EFT

Rendall, Beast Mr.Pixel Soldier, Mezon

LETÖLTÉS!


INTRÓK

[Three picture]Ahogy én tudom ez EFT elsõ Impulse intrója. A Convention '96-on lett kiadva, ahol elsõ is lett (Miután a Cache-en kizárták a PC-s rendezõk!). Nagy siettségben készült, nem volt idõ elõre eltervezni mindent..

Sok jó és új efektet tartalmaz. EFT landscape-je a visszatér a Voyage In Stormból, de most még gyorsabb és szebb! Talán valami design azért mégis szorult ebbe az intróba, hála EFT variálásainak a rutinokkal.

A zenét Jazz írta, akit azthiszem a tapasztalt scenereknek nem kell bemutatnom, de aki nem ismeri, az nézzen meg néhány külföldi diskmagot. Ezt a zenét valami másba írta, de szerintem ehhez képest jól megy az intróhoz! Nem elhanyagolható szempont, hogy a hossza is megfelelõ volt (jó rövid! :) ).

Credits

 

CODE: GRAPHICS: MUSIC: OBJECTS,TRACE:

EFT

Rendall Jazz Soldier

LETÖLTÉS!


[K 64 animation]


Ez a legújabb intrõ, sõt Impulse produkció! Úgyértem kiadott. Igaziból csak úgy poénból készült, hogyha már megyünk a Symposium 97-re, akkor vigyünk már vmit! Az egész 1-2 nap alatt keszült el! Szóval a Sympo-n második lett, bár lehet, hogy zenével elsõ is lehetett volna. Az intró sajnos nem készült el idõben, úgyhogy végül IRC-n beszéltük meg EFT-el a részleteket és õ email-ezte el Lord címére, majd hála a szervezõknek onnan szedtük le. Ott is lekéstük persze a beadási határidõt, de szerencsére õk nem aggájoskodtak pár perc miatt! Sajnos némi porbléma és férreértés folytán 40k helyett 64k intót csináltunk! :) De sikerült elintézni, hogy hang nélkül bemutassák! (A hang kb. megfelelt a 64k és 40k közti különbségnek). Az intró második lett tehát.

Szerintem az intró jó lett, fõleg szem elõtt tartva a tényt, hogy gyakorlatilag EFT órák alatt hozta össze. Vannak benne új ötletek, efekt mixelések, stb, stb. Sõt, még video-feedback is! (tudod, amikor elvégtelenítik a képet..) Sympo után EFT megkreálta a 2.0-as verziót, ami kisebb hibajavítás mellett tartalmazott egy teljesen új rutint és még rövidebb is lett!

A zenéért külön köszönet illeti Melonmaniac-et! Kb. fél nap alatt kreálta meg a zenét! Ahogy EFT rábólintott, hogy legyen intró már csak pár nap volt a Sympo-ig. Felmentem IRC-re és kerestem zenészeket.. Ilyenkor persze se Jazz, se senki.. Ah, végre. Megtaláltam Melonmaniac-et, aki -miután feltálaltam a problémát és elmagyaráztam az intró cselekményét- azt mondta, hogy két óra múlva menkel vissza! :)Na ez már sebesség!

Credits

CODE: GRAPHICS: MUSIC: OBJECTS,TRACE:

EFT

Rendall Melomniac Soldier

LETÖLTÉS!BBS
Természetsen ki ne hallott volna LORD boardjáról! Mindenkinek ajánlom figyelmébe!!!

[NUMBER OF THE BEAST (00 36) 1 291 40 29][call now!]

Természetesen ez az oldal (is) rendszeres update-elés alatt áll, mivel sosincs elég link.. Tehát, ha van szerint idevaló hely még a neten (talám akad.. :)), akkor feltétlen írj nekem!

[3D section] [Tartalom] [Hírek] [Rólunk] [Termés] [Galéria] [Fájlok] [Linkek]


1997 Impulse ENGLISH FLAG

For any reason contact Soldier!