Make your own free website on Tripod.com
[ hirek ]

[HAZA]


1997 November 11

No, végeahétvégének... Aki nem lett volna az Amiganica Hungarica-n, annak pár szóban összefoglalom észrevételeimet. Ennyi amigát és amigást együtt még nem nagyon láttam. Itt nem doomozott a fél világ... A PowerPC kártya "bemutató" is tetszett, mármint a kártyára gondolok... :)
Lord és Mr. Pixel koncertje felejthetetlen élményt nyújtott. Amigás modulokat adtak elõ híres, nevezetes zenészektõl, mint pl. Chorus & Sid, Scorpik, vagy éppen Bruce.
Mindent összevetve ez volt talán az év amigás eseménye (legalábbis Magyarországon)


1997 November 6

Kangooroo

A találgatások elkerülése végett közlöm, hogy lesz Kangooroo homepage, de nem az Impulse rovására! Ez fontos, mert ez a lap is mindig updatelve lesz, amíg csak lehetséges!!! A Kangooroo homepage (szintén official :)) URL-je még nem tisztázott, lehet, hogy az IMS szomszédja lesz... Ki tudja...


1997 November 5

A homepage továbbõvül!!! Miután a 3D section már üzemel hamarosan elkészül az arhívum is! Mellesleg említem meg, hogy a Galériában is változások fognak bekövetkezni és sokak kérésére a képek EREDETIJE is letölthetõ lesz!


1997 November 1

Mr. Pixelnél volt egy kis találkozó, ahol az Impulse "ünnepélyesen" is feloszlott! Evés, ivás, mulatás, no meg régi demók nézegetése!! :) Jelent volt pár "régi" tag is, ami igazán örvendetes volt!


1997 1997 Október 23 (ünnep!)

2001 mátol 2002, de még mindig aktív project. Kiadási határidõ ez végére tehetõ. :)

2002: FULL OF STARS


1997 Október 20

Az Impulse feloszlott, mondhatnám úgy is : megújult! Új név alatt folytatja tevékenységét, bár a tagok névsora sem a régi (inkább mennyiségi szempontból...).


1997 Augusztus 28

Rendall slideshow-ja megjelent Amigára és PC-re! Nézzétek meg!


1997 Augusztus 18

Rendall megnyerte az Assembly '97 gfxcompot. Gratula!;)


1997 Augusztus 8

Az 2001 cimû demo kiadása az év végére tolódott.


1997 Június

A 2001 névre hallgató új Impulse demó kemény fejlesztés alatt áll. Eft, Beast, Mr.Pixel, Soldier & Mezon vesz részt a fejlesztésben. Eft gyorsitja rutinjait, hogy azok elérjék a kivánt sebességet!

Természetesen ez az oldal (is) rendszeres update-elés alatt áll, mivel sosincs elég link.. Tehát, ha van szerint idevaló hely még a neten (talám akad.. :)), akkor feltétlen írj nekem!

[3D section] [Tartalom] [Hírek] [Rólunk] [Termés] [Galéria] [Fájlok] [Linkek]


1997 Impulse

ENGLISH FLAG

For any reason contact Soldier!