Make your own free website on Tripod.com

[ LINKEK ]

 

[HAZA]


"Where do you want to go today" ? Kérdezte a Bill Gates-nek is nevezett seggfej... :)

Amiga, scene, munka, games, haverok alphabetikus rendben.. Mindent feltesyek, ami teccik! Ha szeretnél te is fent lenni, akkor írj nekem!

Amiga Only

Magyarország legjobb :) Amiga lapja mostmár online is olvasható!!! Ez teljesen profit mentes, Amigáról amigásoknak!!! Nézdd meg te is!

Amiga International

Az a bizonyos hely, ahol minden elkezdõdött.. Nem mondom, hogy dúskálni fogsz a hardware újdonságokban, de szép oldal, ideális hely nosztalgiázni!

Amiga Web Dir

Hm.. Talán a kedvenc amigás site-om! Itt aztán minden van! Nem tudom honnan lehet ennyi infót összehalászni, de egyszerûen minden nap tele van!!!! Na mulaszd el megnézni!

AMINET

Ezen a helyen ezrével hevernek a letöltésre váró stuffok. Természetesen shareware, és társai, de azt hiszem itt minden van, ami szem, szájnak ingere!


ASSEMBLY

Itt laknak az Assembly szervezõk.. Azaz nem pont itt, de itt teszik közzé bejelenteni valójukat.. Tehát érdemes néha-néha benézni ide is!ome of the Assembly organizers. It informes you about the party, and you can go back to past partties too!

Blittersoft

Talán ez az angol AMIGALAND. Legalábbis az interneten.. Természetesen többnyire saját termékeiket reklámozzák, meg persze másokét is immel-ámmal.. :)
clickboom Nos, ha minden igaz, akkor õk per pillanat nyomatják a gémeket kedvenc gépünkre.. Tehát ha nem túl sûrûn frissítik az oldalt, akkor azt fogjuk a fejlesztésekre! :)

Haage & Partner

Németek.. Na de sebaj.. :) Õk gyártják a Storm C-t, vagy pl. az Art Effect-et is.. Ha minden igay innen is újdonságok várhatóak, pl. JAVA !!!
lord Na.. Azthiszem nem kell bemutatnom, sõt talán még a homepage-e is ismerõs lehet, de azért mégis.. Egy kis reklám még neki sem árthat!!! :) Lord / Impulse & Crimson Jihad, azaz LORD! :)

NewTek

Haha!!! Témánál vagyunk! Íme egy cég, aki az amigából lett híres, majd szép lassan otthagyta .. Hmm.. talán manapság ez nem számít extrának.. :( De a LightWave mindenképpen coooool!

Nova design

Végre.. Egy máig is hûséges cég.. Bár bevallom nemtudom mibõl élnek, hiszen programot 2 évente adnak kb. ki, mint pl. ImageFX, vagy a méltán sikeres Aladdin 4D. Egyszóval nem kis név a szakmában!

RAW online

RAW online. . .Ez talán a legjelentõsebb Amigás scene magazin a NETen. Rengeteg információ van fent és ahogy láttam a napi frissítés természetesnek mondható, bár manapság hanyatlani láccik a "lap"..

RAW recycled

recycling -> recycling -> recycling... Nos, ha jól tudom, akkor Ez a SITE lesz a RAW online utódja.. egyelõre egy üres lap, de azért gyakran ellenõrizzük, nehogy vmirõl lemaradjunk!!!

Ossowski

Ez egy valódi kincsesláda tele progikkal ! Itt aztán van minden, még saját fejlesztések is! Sõt, ha jól csinálod, még egy ingyen CD-t is legombolhatsz a német cégrõl! Na ügyes légy! :)

Videogamespot

A végére egy kis kikapcsolódás.. Itt pofádba ömlik a sok-sok játék és hozzákapcsolódó infó.. Sajnos amiga nem nagyon van, de minden JÁTÉKGÉP megtalálható (PSX, N64, SS, PC)

Természetesen ez az oldal (is) rendszeres update-elés alatt áll, mivel sosincs elég link.. Tehát, ha van szerint idevaló hely még a neten (talám akad.. :)), akkor feltétlen írj nekem!

[3D section] [Tartalom] [Hírek] [Rólunk] [Termés] [Galéria] [Fájlok] [Linkek]


1997 Impulse ENGLISH FLAG

For any reason contact Soldier!