Make your own free website on Tripod.com
[ rolunk ]

[HAZA]


People behind the name.

Beast  Gato  Eft  Lord  Mezon  Mr.Pixel  Rendall  Soldier


Beast -graphician

Beast a Majic 12 oszlopos tagja volt egészen addig, mig az át nem tért PC-re. Aztán átlépett az Impulse-ba. Általában Õ az, aki lores-ben, vagy med-res-ben rajzol, bár mostanság már hires képei is vannak! Mint az köztudott a Majic 12 mindig is ismert volt jó grafikusairól! Beast nincs nagyon a scene középpontjában, inkább a háttérben húzódik meg. Talán ebbõl is adódik, hogy közel sem annyira ismert mint Rendall, pedig õ sem semmi grafikus! Akárhogyan is, gyõzõdj meg tehetségérõl a galériában!

EFT -coder

Per pillanat EFT az egyetlen coder az Impulse-ban. Ezért nehéz vele együttmûködni, mert monopóliumban van! :) Õ gondolja ki a demók mondanivalóját. Olyannyira jó coder, hogy akár a "bugos" rutinjait is mint efekteket tudja felhasználni! :) Természetesen Õ a legjobb coder Amigán (ezt személyesen tõle tudom! :) ) Részt vett pár játék fejlesztésében is, pl.: Reunion, Super Street Fighter II Turbo, stb. Egy fejlesztõ cégnél dolgozik, ahol játékgépre ( ejtsd: PC) csinál játékokat. Ha akarsz vele dumcsizni, akkor keresd IRC-n az #amycoders csatin, vagy bármely nagyobb magyar partyn!

Gato [E-mail]-swapper

Pár éve talán õ volt a leghiresebb magyar swapper sok-sok contact-al. Mostanság nem valami aktiv. Elsõ csapata a sokak számára talán ismerõsen csengõ Red Rats volt.. Aztán következett sok más, kiemelném a Steroidot, ami egy figyelemre méltó csapatként indult! Aztán persze jött az Impulse. Õ az egyetlen tag, aki nem Budapesten lakik, hanem Gyulán. Ha jól tudom, akkor egy A1200-je van 040\40 kártyával, aminek nagyon örül is! :)

Lord [E-mail]-main boozer, musician, organizer, trader

 

Na ez nem egy egyszerû lesz! :) Majd szólok Lordnak, hogy irjon inkább õ saját magáról, de addig is bemutatom nektek (bár aszem nem nagyon kell!) Ha jól emlékszem elsõ csapata a Hyperacidity volt, aztán - ha nagy léptekkel megyünk -, akkor jótt az Absolute!, aminek máig is tagja, majd az IMS. Még a tagja a Crimson Jihad-nak is, ami köztudottan egy coool anti-PC gyülekezet! :) Talán Lord a csapat szóvivõje vagy mi. Õ az aki minden scene eseményen ott van, ha kell ir is róla! El ne felejtsem, hogy õ maga a MAIN BOOZER! Szerintem per pillanat õ a leghiresebb (hirhedtebb ? :)) magyar scener.

Mezon -modeller

Mezon akkor látott elõször Imagine-t, mikor egyszer itt jártában éppen azzal tököltem. Aztán legközelebb már saját képeit mutogatta, amik ráadásul nem is voltak rosszak! (persze csak akkori mércével! :)) Imagine-t használ a modellezéshez, aztán javitgatáshoz esetleg Modeler-t. Elsõ csapata a Waveriders volt (csak nem ? :)), ami egy - akkoriban oly divatos - coder mentes csapat volt. Aztán a Muscles sikerén febuzdulva együtt joinoltunk az IMS-be. A1200\030\50-e volt, de "hála" a 3D-s programok behozhatatlan fejlõdésének le kellett cserélnie PC-re.

Mr. Pixel [E-mail]g-musician, organizer

Õ alapitó tag. Rengeteg magyar csapatban megfordult, mint pl. : Fi-re Crew, stb, stb. Akkoriban még rajzolt is, fõleg logókat. Manapság csak zenéléssel foglalatoskodik, mint pl. a Voyage In Storm-ban. Vannak cél eszközei is, sõt még egy bandában is játszik. Természetesen billentyûs. Az amigáját nagy hirtelen feltuningolta. Azaz most : A1200\030\50, 16MB ram, AURA hangkártya, stb..

Rendall [E-mail]- graphician, organizer

Sajnos Õ pont most hagyott it bennünket a Mystic kedvéért. Most õ a legjobb grafikus itthon, sõt -látva az Assembly-n elért eredményét- talán az egész scene-n! Kreativitása párosul az eredetiséggel, ami nem egy rossz dolog! :) Úgy tudom, hogy neki elsõ csapata az IMS, de ez nem 100%. Õ is részt vett a Reunion fejlesztésében. Per pillanat EFT-el együtt dolgozik egy PC-s játékon. Nézdd meg a galériát a képeiért.

Soldier [E-mail]- ray-tracer, modeller

Végül, de nem utolsó sorban essen (zuhanjon!) pár szó rólam is. Nos, alapitó voltam a Waveriders-ben! :) Ez egy kis lammer csapat volt, ahol traceltem és swappeltem. Aztán kb. egy hónapig mi lettünk a Ram Jam Hungary, majd ismét nem csináltunk semmit. ( Bár az ASCII-Mania nem volt olyan rossz! :)) Sajnos Shane elhagyta a scene-t, mert bevonult, Kiki pedig a Wendetta 2175 irásával volt elfoglalva. úgyhogy éppen kapóra jött az Impulse, ahol volt mit csinálni! Nekem van egy csodálatos A1200-õm, ami egy PPC kártya várományosa, illetve egy PC-m amin hm.. dolgozom!

Természetesen ez az oldal (is) rendszeres update-elés alatt áll, mivel sosincs elég link.. Tehát, ha van szerint idevaló hely még a neten (talám akad.. :)), akkor feltétlen írj nekem!

[3D section] [Tartalom] [Hírek] [Rólunk] [Termés] [Galéria] [Fájlok] [Linkek]


Impulse 1997 ENGLISH FLAG

Contact Soldier for any reason